EXCLUSIV, AZI: Dialog cu fugarul Mihai Tînjală. Statul român cere extrădarea lui din Insulele Cayman.

M-a sunat Tinjala din Insulele Cayman! Pentru cine nu stie despre ce personaj e vorba citit AICI, apoi AICI, apoi AICI si AICI :)

S-a cerut la interviu, ca sa zicem asa. Probabil e disperat. L-am ascultat vreo zece minute, eu m-am lamurit demult despre ce personaj e vorba, dar, probabil, in zilele urmatoare se va vorbi mult despre el. Oricum, daca il aduc in tara, ceea ce e foarte probabil, o sa fie fun. Eu de un an de zile ma tot intreb cum de a fugit asta din Romania chiar in ziua in care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare? Si cum de a stat in SUA, bine-mersi, din 2011 pina in septembrie 2015 cind zice ca a plecat, via Cuba, in Insulele Cayman unde a cerut… azil politic?! In Florida omul isi cumparase un aerodrom in timp ce pe site-ul IGPR era dat in urmarire internationala :)

Povestea e fabuloasa, cititi cele patru episoade pe care le-am publicat anul trecut in decembrie pe acest blog si o sa-mi dati dreptate.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 gânduri despre “EXCLUSIV, AZI: Dialog cu fugarul Mihai Tînjală. Statul român cere extrădarea lui din Insulele Cayman.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *