Nati Meir, scrisoare din arest către Mircea Basescu. „Abraham m-a rugat tot timpul sa dau in dl. Traian Basescu si a promis ca o sa vorbeasca cu judecatorul sa ma eliberez”. Document olograf

Scrisoarea de mai jos ii este adresata lui Mircea Basescu. Autorul scrisorii este „celebrul” Nati Meir condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare. Dincolo de profilul discutabil al personajului, un lucru trebuie serios luat in discutie: Nati Meir e dispus sa vorbeasca despre relatia pe care a avut-o cu avocatul Pavel Abraham. Pentru ca, da, „marele”  Abraham i-a fost si avocat si lui Nati Meir. Iar acum, Meir e dispus sa spuna cum Abraham il indemna sa „dea” in Traian Basescu, aceasta fiind conditia pentru ca „marele” avocat sa obtina eliberarea sa. Cititi asadar scrisoarea lui Nati Meir catre Mircea Basescu in facsimil, apoi va ofer si „traducerea” ei (cu mici corectii astfel incit sa poata fi inteligibila).

Nati Meir 1 001Nati Meir 2 001

 

 

 

 

 

Scrisoarea lui Nati Meir catre Mircea Basescu

Stimat Domn,

Sunt Nati Meir arestat la p.n.t (penitenciarul) Giurgiu pedeapsa de 7 ani (din) care am executat 3 ani si 7 luni. Am fost reprezentat de dr. Pavel Abraham avocat cu contract de asistenta juridica seria B 216829/2012 din 30.08.2014 (!).

Dl. avocat Abraham m-a rugat tot timpul sa dau in dl. Traian Basescu si a promis ca o sa vorbeasca cu judecatorul sa ma eliberez. Am vazut situatia ta la TV si cred ca daca trimiti avocatul tau la penitenciarul Giurgiu pot sa te ajut, inclusiv sint de acord sa depun un denunt la DNA. Contractul de asistenta juridica se afla la mine in Giurgiu.

Am multe des pus, dar asta o fac in prezenta unui avocat ori la DNA Bucuresti. Avocatul meu e Daniela Epure, tel 0724447… si ma vad cu ea l;a un termen pe data de 11.07.2014 la TMB.

Si pe mine un „tigan” m-a bagat la puscarie, numele lui e Adrian Simionescu („Adi Minune”).

Scuze daca te-am deranjat si scuze ca scriu romaneste, (in) ebraica or english (engleza) scriu mult mai bine.

Va multumesc,

Nati Meir, 07.07.2014″.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

27 de gânduri despre “Nati Meir, scrisoare din arest către Mircea Basescu. „Abraham m-a rugat tot timpul sa dau in dl. Traian Basescu si a promis ca o sa vorbeasca cu judecatorul sa ma eliberez”. Document olograf”

  1. Ahahaha :))))))))))) pe militianul securist avocat de tigani si instigator la calomnii il da in gat o panarama precum Nati Meir, mor :))))))))))

  2. Slabuta incercare de a contracara declaratia de aseara,22.07.2014, a procurorului Iacobescu la Sinteza zilei.Vorbele lui Nati Meir nu le-ar crede nici copii de gradinita.

  3. Ohoho,pai acest abraham este sigur fost militian securist! Are scoala securista de dinainte de `89-Campina!Metodele invatate se vad in activitatea lui:instigarea,diversiunea,minciuna! De altfel,simplul fapt ca slujeste la shoparloiul veninos, fost mare ofiter Secu`,spune acest lucru;shoparloiul si-a recrutat in afacerile sale NUMAI si NUMAI fosti securisti.

  4. Mizerabil acest abraham,agent de influenta sovietica in Romania! Cred ca la baza era simplu tractorist! Asa si-a recrutat pcr-ul si militia-securitatea ceausista slugile:dintre tractoristi,zugravi,instalatori…oameni fara pregatire dar trecuti apoi prin „scolile” lor peceriste spre a fi bagati la inaintare in functii.Asa a ajuns si acest parlit de „avocat”si pensionar cu pensie speciala BABANA mare „dottore” si profesor universitar! Pisha-m-as!…

  5. unul credibil n atzi gasit bre..sunt sanse ca aceasta teleizaura sa fie o facatura …avand ca suport un caz real … dar de aici pana a l aduce ca martor pe acest j i d a n imputit este cale lunga..acest individ creatzia nepasaii romanesti ..sa vina sa depuna marturie…i grav tata ..foarte grav

  6. Domnule Turcescu,vorbiti mai mult decat invitatii(asa facea si Tanase)nu-i lasati sa-si duca ideile pana la capat,insistati sa primiti parca un raspuns anume,sunteti obositor,am tendinta sa schimb mereu canalul…nu mai aveti intrebari destepte,sunteti prea emotional.
    Va rog,astept opinii de la invitati(care apropos,sunt prea multi,iese uneori o galagie…)
    Va rog sa ma credeti,sunt de buna-credinta,chiar vreau sa pot vedea din nou la dvs.emisiuni destepte si rationale,ne-am saturat de exaltati,nu deveniti si dvs.unul.
    P.S.emisiune si moderator care vrea sa afle si sa transmita profesionist:Prelipceanu.
    Multumesc,

  7. Domn’ Colonel nu prea va iese stategia asta de aparare, da-o dreaq de treaba, cred ca ramaneti fara paine la gura o sa fiti nevoit sa Pontati, sa nu ramaneti pe drumuri, ca de Basit ati Basit destul, si aveti doar vre-o 5 cititori, din care 2 nu inteleg despre ce e vorba

      1. I just want to mention I am new to blogging and site-building and seriously enjoyed this web site. Probably I’m want to bookmark your blog . You really have amazing articles and reviews. Thanks a lot for sharing your web page.

  8. Avocatul Diavolului

    Un avocat lui Bercea interlopul
    I-a oferit Vechea Securitate.
    Din infractor să-l cureţe cu totul
    Cu multe procedeie necurate!

    Ei trebuiau linşaţi la Revoluţii
    De multul rău făcut în ţara asta.
    Organele o fac pe surdomuţii
    Un stat de drept a devenit năpasta?

    Cu securşti prin pensii nesimţite
    Ajunşi şi avocaţi la interlopi,
    Şi cu înregistrări prea măsluite
    Ei ar putea să se declare popi?

    ,, Am cunoscut atunci clientul meu
    Copil fiind şi infractor minor
    Eu azi am devenit un Dumnezeu
    Ce dacă azi e mare infractor” ?

  9. Robert Turcescu mare Jurnalist Deontolog care esti tu Deontolog , ce relevanta au dezvaluirile lui Nati Meir ? E posibil ca Abraham chiar sa-i fi cerut lui Nati Meir sa “ dea “ in Presedinte . Ce relevanta are faptul ca poate pune la dispozitie contractul de asistenta juridica ? Crede cineva ca in acel contract de asistenta pe langa onorariu , avocatul se obliga sa-l scape pe client de acuzatii daca “ zice nasoale “ despre orice persoana – inclusiv Presedintele ? Sa fim seriosi . Dupa 3 ani si ceva si-a adus aminte domnul Meir ca Abraham i-a cerut sa zica nasoale despre Presedinte . Intelegem ca spusele lui Bercea din duba despre cele 2 milioane de Euro nu sunt credibile pentru ca sunt spuse de un condamnat , spre deosebire de spusele lui Nati Meir care este tot condamnat dar poate pune la dispozitie contractul de asistenta ? Hahahaha……. stai tare prost cu logica pentru un Jurnalist de investigatie cum te pretinzi .
    Daca vrei ceva relevant uite aici un citat din Raportul Inspectiei Judiciare din CSM impotriva procurorului Iacobescu
    “ Data: 1 martie 2011
    Soţia lui Sandu Anghel: Mi-a spus că trebuie neapărat să ajung la cel care ne-a botezat copilul!…Fratele celui mare, de la oraş, care ne-a botezat!… A vorbit cu el despre tine! Şi a spus că cel mai mare de la Bucureşti în trei zile trebuie să te pună în libertate…
    Anghel Sandu: l-ai spus că îi dai bani mulţi?
    Stela: I-am spus.
    Data: 1 martie 2011
    Sandu Anghel: Le spui la ăia că le dai tot ce vor ei! Dacă spun că vor bani, le spui că le dai numai în prezenţa naşului nostru! Le spui că duci banii la naşul în cât timp vor ei!… Câţi bani vor ei le spui că le dai şi că îi duci la naşul.
    (Sursa: Raportul Inspecţiei Judiciare)

    Ce face vestita procuroare Ponea membra a Justitiei Independente si a Statului de Drepti ? Pai ce sa faca ii ia dosarul lui Iacobescu .
    Noteaza bine DOSARUL DE TENTATIVA DE OMOR , cel in care apareau interceptarile de mai sus si care nu are legatura cu dosarele economice ale lui Bercea .
    Justificarea data de procurorul Ponea nu se sustine din nici un punct de vedere . Asa cum ti-a spus si Iacobescu in emisiune nu a fost vorba de lipsa de celeritate ci mai degraba de exces de zel din moment ce acesta inca mai facea perchezitiii la rudele lui Bercea dupa ce acesta fusese arestat preventiv . Cat despre mai buna coordonare a dosarelor la nivelul Parchetului Curtii de Apel asta era posibila in privinta dosarelor economice ale lui Bercea dar nu in cazul delicat al dosarului cu interceptarile , care era unul de TENTATIVA DE OMOR .
    Intrebarea este ce au facut Procurorul General al Republicii , Procurorul General al DNA la aflarea vestii ca se pregateste un trafic de influenta la fratele Presedintelui . Pai nimic . De ce nu l-au protejat pe fratele Presedintelui , retinandu-i pe membrii familiei Bercea ? Mai bine nu . Las-l frate sa dea omul banii cui trebuie si sa iasa din puscarie , ca noi suntem Justitia Independenta si aparam Statul de Drepti .
    Ce crezi tu ca Jurnalist Deontolog de investigatie , se putea organiza un FLAGRANT la “ cumpararea de influenta “ facuta de clanul Bercea ? Se putea . Dar atunci pica in plasa si fratele cui nu trebuia . Si ce ar mai fi vuit presa “ mogulilor “ in 2011 cand salariile erau taiate cu 25% ghici cui – politistilor si magistratilor care trebuiau sa-l surprinda in flagrant pe fratele celui care taiase salariile . Tare nu …..:) ?
    Cum mai putea justifica atunci Presedintele lupta impotriva coruptiei cand el ar fi fost frate cu un acuzat de un asa zis trafic de influenta ? Pai nu mai putea justifica deloc aceasta lupta . Care s-a dovedit a fi lupta pentru Independenta Justitiei fata de altii si a dependentei fata de cel care ii numea adica Presedintele Romanei .
    Daca tot faci tu investigatii jurnalistice nu vrei sa faci una si referitoare la procurorul Ponea si la ordinul cui a luat dosarul “ fierbinte “ lui Iacobescu ?Ca tot e bagat sotul ei la “ racoare “ .
    Poate incepe si dansa sa-si aduca aminte unele lucruri . Asa cum si-au adus aminte cei santajati de Felix acum 7 ani , sau Nati Meir despre instigarea lui Abraham de acum 3 ani .
    Apropo , ca stiu ca ai relatii bune la DNA , “nu-ti scapa” si tie niste dovezi “pe surse” despre santajul lui Felix la adresa celor 2 oameni de afaceri ? Ceva stengrame sau declaratii din ancheta ?
    Sau te pomenesti ca dosarul are 2 coperti si 2 foi cu denunturile “ santajatilor “ . Ia incearca sa faci lumina si in cazul asta . Ca doar Felix a facut ceva urat si trebuie pedepsit .
    Stii ce e cel mai tare? Faptul ca la 3 ani de la dezvaluirile lui Iacobescu din 2011 , in 2014 DNA confirma suspiciunile . Intrebare de copil de clasa a-II-a . De ce i-a luat DNA 3 ani ? Daca nu avea clanul Bercea inregistrari pe care sa le mai si dea la televiziunea Varanului , am mai fi aflat noi cetatenii de acest lucru ?
    Inteleg ca e nasol cu Felix si cu concesiunile terenurilor , inteleg ca e nasol cu traficul de influenta al lui Duicu , dar nu vrei tu sa fii diferit de aia de la Antene . Pentru aia nu exista cazul Duicu si nici cazul concesiunilor lui Felix . Pentru tine nu exista musamalizarea asa zisului traficului de influenta din 2011 pana in 2014 .
    Daca vrei sa te deosebesti de aia de la Varan poti peterece 10% din timpul alocat investigatiilor despre Duicu si Felix pentru a incerca sa afli cine e “ batranul de la Bucuresti “ si unde au ajuns banii dati acestuia ? I-a oprit el ? I-a dat mai departe ? Stiau doamna Kovesi si domnul Morar de stenogramele in care se punea la cale asa zisul “ trafic de influenta “ ? Cand vei investiga si aceste treburi atunci te vei deosebi de aia de la antene . Altfel sunteti toti niste PROPAGANDISTI . Aia impotriva Presedintelui si tu impotriva Varanului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *