O escrocherie întîmplată la ”Dansez pentru tine”, un copil suferă!

Poveste trista si revoltatoare!

Priviti secventa de mai jos: acestui pusti si familiei lui li s-a promis de catre un anume Regis Mougel un ajutor de 40.000 de euro pentru operatii si tratament. Se intimpla in anul 2008 la ”Dansez pentru tine”. Nici pina in ziua de azi familia nu a primit banii, iar ”generosul” Mougel a disparut!

Vezi aici secventa cu escrocul de la ”Dansez pentru tine”.

Mama lui Denis mi-a scris un mail in care povesteste pe scurt ce s-a intimplat:

”Buna seara
Copilul meu a castigat 60000 euro pentru un tratanent…au fost mai multe contracte ..am primit banii de la toti donatorii, mai putin acest contract de 40000 euro. De fapt, este un contract cu o firma care a fost deschisa atunci, pentru emisiune, si care a intrat in faliment dupa emisiune. Cand am discutat cu un avocat la cateva luni mi s-a spus ca aceasta firma nu exista. Am incercat sa iau legatura cu sponsorul si cu iubita acestuia, o anume Matei Adriana si mi-au spus ca ei s-au plictisit si ca incheiem colaborarea. Sunt multe de spus era in joc viata copilului meu.
In emisiune a aparut acest Regis Mougel cu doua bilete de avion si cu acel CEC de carton prin care ne oferea 40000 euro. Sunt multe de spus si aici, copilul meu a facut niste operatii, am fost nevoiti sa luam un imprumut pentru a continua tratamentele, imprumut pe care nu l-am mai putut plati si am ajuns cu casa la licitatie. Pe acest Regis Mougel il puteti gasi la magazinele Bamboo, tel. secretariat 0374282855, mail:regis@familymougel.eu”.

Iata si contractul de sponsorizare din care familia Malita sustine ca n-a primit niciun euro:

Contract Malita 1Contract Malita 2

Eu am incercat sa dau de numitul Mougel. N-am reusit, dar poate avem mai mult succes daca-l sunati si voi, toti cei care veti citi acest text. Si-i puteti trimite si un mail!

Dincolo de escrocheria la care s-a pretat acest individ, credeti ca putem face ceva pentru Denis?

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

19 gânduri despre “O escrocherie întîmplată la ”Dansez pentru tine”, un copil suferă!”

    1. Acum este directorul magazinelor bamboo..nu inteleg de ce a luat aceasta atitudine care ne-a distrus viata mea si a copilului meu !!! Din cate stiu are copii as vrea sa se puna putin in locul nostru …ce ar face el daca cineva i ar distruge viata lui si a copilului lui !!!???

      1. Buna

        Stimata doamna as dori sa faceti o precizare inainte de evenimentul de la TV chind uni pe care ia luat apel si au promis mai mult de chit au fost in stare sa si puna in practica.

        Care era stare fiului dumneavoastra perfecta de au reusit uni indivizi lipsiti de caracter sa io Distruga asta conform afirmatilor facute de domnia ta de pe pozitia de mama.

        Bagati de seama stimata Mamica ca fachind astfel de afirmati nefondate inceprti sa va asemanati cu indivizi pe care ii criticati exat pt astfel de fenomene pe care le practicati in mesajul de mai sus

        Cu stima si respect Alex

      2. Doamne, nu-mi vine sa cred! Imi aduc aminte de Denis de cand era la Dansez Pentru Tine si era super simpatic. Cred ca suntem cam de aceeasi varsta (eu fac 20 de ani in iunie). Oribil ce a facut omul ala, sa promita ceva si dup-aia sa faca ce a facut… Nu inteleg de ce a mai zis ca o sa va ajute. Doar asa, ca sa zica lumea „mama, ce om minunat”? Imi pare foarte rau. Sa dea Dumnezeu ca Denis sa poata cat de curand sa mearga si sa se faca bine si dumneavoastra sa va dea multa sanatate sa puteti sa-l ajutati pe Denis!

    2. .

      .

      .
      de acestea știe și Avocata TĂTĂROAICĂ, din Constanța, BÎRSU MONICA NICOLETA,
      .

      .

      ÎN SEPTEMBRIE 1972,

      ÎN FAȚĂ LA EXPRESUL CAPȘA

      LÎNGĂ RESTAURANTUL CAPȘA,

      BĂSESCU, L-A OMORÎT PE GENERALUL- COLONEL de KGB,

      ALEXEI GRIGOREVICI, KGB, FSB,

      un fond de bani mosteniti de la ceka tarista si nkvd, care au fost si erau in proprietatea kgb – фонд деньги в наследство от царизма ЧК и НКВД , которые были и принадлежали чекисты

      care erau paziti si administrati de kgb – которые охраняли и управляются чекисты

      care erau paziti si administrati de kgb si fsb – которые охраняли и управляются чекисты против ФСБ

      Генерал – Полковник КГБ, АЛЕКСЕЙ Григорьевой, КГБ, армии,

      ÎN MAȘINA-LIMUZINA ZIL KGB,

      ȘI PRIN TELEFAX RADIO, A FURAT – TRANSFERAT PESTE 10 TRILIOANE DE DOLARI,

      ACUM 45 DE ANI,

      DECI PÎNĂ ÎN PREZENT S-A AJUNS LA O SUMĂ DE SUMA KATRALIOANELOR DE DOLARI

      PLIMBAȚI ȘI TRANSFERAȚI PRIN MALAEZIA, INDONEZIA, FILIPINE,

      .

      .

      .

      .

    1. Da,este fostul director Auchan..am incercat sa-l contactez …m-a sunat inapoi nestiind cine sunt si cand a aflat m-a jignit ,ne-a facut pe noi escroci fara sa mai tina cont de toate promisiunile facute copilului meu si mi-a inchis telefonul..din pacate pe noi ne-a ruinat si a distrus speranta ,increderea copilului meu ca va mai putea merge vreodata !!!!

    2. Acum este directorul magazinelor bamboo..nu inteleg de ce a luat aceasta atitudine care ne-a distrus viata mea si a copilului meu !!! Din cate stiu are copii as vrea sa se puna putin in locul nostru …ce ar face el daca cineva i ar distruge viata lui si a copilului lui !!!???

  1. Sunt Nicolae Trante ! Nemernicii de la FB. ma obliga sa le trimit poze dupa CI , poza cu cardul de bani , copii dupa talon de pensie ! ”

    ◾Passport

    ◾Voter ID card

    ◾Driver’s license

    ◾Birth certificate

    ◾Marriage certificate

    ◾Official name change paperwork

    ◾Tribal identification or status card

    ◾Personal or vehicle insurance card

    ◾Green card, residence permit or immigration papers

    ◾Non-driver’s government ID (ex: disability, SNAP card, national ID ” ! E normal,? Am sa fac alt cont maine ! E normal sa-mi ceara codul numeric personal ?

    1. E normal daca cineva a incercat sa va sparga contul iar facebook l-a blocat din motive de securitate. Puteti trimite la solicitarea facebook copie dupa buletin dar nu inainte de a verifica existenta unei conexiuni sigure. Va uitati in adresa site-ului si ar trebui sa vedeti ceva de genul „https”. Daca e doar „http” fara acel s, va sfatuiesc sa fiti atent.

    2. Nicolae Trante, deci cineva te-a raportat su fb ti-a inchis contul? D-aia nu te-am mai gasit! Si io credeam ca m-ai blocat sau ceva s-a-ntamplat cu tine! Astia care-ti cer datele astea nu cred ca sunt de la fb, habar n-ai ce escroci sunt si pe net! Sa nu le dai nimic!

  2. Sunt Nicolae Trante ! Nemernicii de la FB. ma obliga sa le trimit poze dupa CI , poza cu cardul de bani , copii dupa talon de pensie ! ”

    ◾Passport

    ◾Voter ID card

    ◾Driver’s license

    ◾Birth certificate

    ◾Marriage certificate

    ◾Official name change paperwork

    ◾Tribal identification or status card

    ◾Personal or vehicle insurance card

    ◾Green card, residence permit or immigration papers

    ◾Non-driver’s government ID (ex: disability, SNAP card, national ID ” ! E normal,? Am sa fac alt cont maine ! E normal sa-mi ceara codul numeric personal ?

  3. Trochę za późno ten artykuł grzyby się już pomału kończoł apogeum było ok.-23tyg.temu zbierałem średnio 100-150 prawdziwków teraz zimne noce i prawdziwki przestały rosnąć za to pojawiają się opieńki i rydze.

  4. Oh nettle! Such a moody, broody but nourishing lady. I made a huge batch of nettle pesto last spring and found slathering it on pizza bases was quite the meal. Hope you are well love – nice to you back on the blogosphere! xx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *