EXCLUSIV: DNA, Ghiulbenghian, denunțul și SIE. Povestea se complică

Priviti documentele de mai jos in care avem ”elementele” denunt, Ghiulbenghian, Magureanu, afacerea SC Afinul SRL. Uitati-va insa cu atentie la data la care au fost redactate si trimise la DNA, la Presedintia Romaniei, la SIE, la SRI si la DLAF! Se intimpla acum aproape un an de zile, adica pe 11.05.2015!!! De ce abia azi si abia dupa ce Ghiulbenghian s-a asezat linga nora lui Magureanu in fata camerelor de luat vederi, se discuta in spatiul public despre acest denunt? De ce nu s-a intimplat nimic de un an de zile cu acest denunt care, e adevarat, la acea vreme era semnat doar de Ghiulbenghian? A fost DNA prea ocupat? Era vorba, totusi, de fraude cu fonduri europene, daca nu cumva bate cimpii Ghiulbenghian! S-a asteptat anul electoral 2016? Eu nu cred ca procurorii DNA joaca vreo partitura politica, dar ca sa ne linistim orice temere, zic sa primim un raspuns urgent din partea DNA in legatura cu aceasta posibila neliniste. Mai ales ca, dupa ce va uitati pe aceste documente, va mai arat ceva interesant!

Ghiul 1Ghiul 2Ghiul 3

 

 

Si acum e vremea sa mai priviti un document bizar, dar care trebuie citit cu mare atentie: o cerere inaintata de Ghiulbenghian pe 27 mai 2015 catre Silviu Predoiu, la acea vreme director interimar al SIE. In aceasta cerere, Ghiulbenghian incerca sa obtina de la SIE un document care sa ateste ca… a fost sau ca n-a fost angajat al acestui Serviciu de Informatii! ”Ar fi fost o mindrie si o adevarata onoare sa fi facut parte sau sa fac parte dintre angajatii sau colaboratorii acestei organizatii de elita a intelligence-ului romanesc!”, noteaza in respectiva cerere Ghiulbenghian.

Ghiul 4Ghiul 5

 

Ce sint toate astea? Joc operativ? Ratacirile unui nebun ahtiat dupa atentie publica? Voi ce credeti ca ar trebui sa faca DNA cu denunturile lui Ghiulbenghian?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

13 gânduri despre “EXCLUSIV: DNA, Ghiulbenghian, denunțul și SIE. Povestea se complică”

 1. Robert Turcescu,sper ca toate aceste documents vor fi dezbatute in emisiunea ta de pe undetv.Astept cu nerabdare toate aceste dezvaluiri .Mult success i-ti doresc!

 2. d-le Turcescu , dacä acest gheolban s-au cum il cheamä, a fost la SRI
  are voie sä de-a in spectacol ? intre in viatza privatä a cuiva ?
  dece Alinutza s-a adäpat la sursele fam. Mägureanu si acum vine
  cu incriminäri ,ci lucruri private, ca orce om bine crescut, indiferent cum
  s-au despärtzit, sunt ingropate . este vorba de bun simtz.
  cat privesc afacerile necurate Mägureanu este alceva, sä dovedeascä .

  ce are femeia la activ de s-a repezit sä fie prima?

 3. DNA SI SIE, trebuie sä-l audieze si sä-i punä in vedere ” clanului vesel” SÄ FACÄ DECLARATII LA
  PROCURORI
  ACESTE ” 2 creeaturi zgubilitice ; face de ras si duce in derizoriu munca DNA si SRI

  DACÄ ASA SUNT TOTZI CARE LUCREAZÄ LA SRI––VAI DE CAPUL ROMANIEI

  1. chiar nu inteleg de ce toata lumea are senzatia ca munca DNA este extraordinara….fac abuzuri unul dupa altul impotriva companiilor exclusiv romanesti si nimeni nu sesizeaza acest lucru. Chiar nu vede nimeni ca pun sechestru pe niste sume astronomice, blocheaza conturile companiilor pentru cel putin 15 zile (pentru ca apoi toate masurile se resping in instanta deoarece sunt evident abuzive), termen sufficient sa distrugi definitiv o companie care imediat isi pierde credibilitatea fata de clienti si furnizori.
   Astazi ANAF a anuntat ca au scazut incasarile fata de aceasi perioada a anului trecut….este efectul DNA care practic intra cu bocancii in mediul de afaceri romanesc fara sa inteleaga nimic. ..firmele ajung sa-si dovedeasca nevinovatia dupa 2-3 ani de procese insa deja ajung in insolventa.

 4. DNA s-a compromis…. daca tara asta duce lipsa de politicieni seriosi, de ziaristi profesionisti, de profesori dedicati si pregatiti…de unde credeti ca DNA a ales procurori atat de inteligenti si corecti precum vor ei sa ne faca sa credem? In acest moment sunt insitutia cu cele mai multe abuzuri comise impotriva companiilor exclusiv romanesti pentru care din pacate nu raspunde nimeni!

 5. buna ziua- unde gasesc un procuror cu experienta si necorupt . vreau sa fac un denunt unei famili de religie ellta , ps aceata familie fura santajeaza atentie persoanelor cu bani si in varsta si mai e ceva ;;;;;;se moare in masa- cand spun fura aceasta familie sia vandut 3 bovine iar la cateva zile sia inscenat ca un domn de bani gata ia furat cele 3 bovine dupa ora 2 noaptea minciuni a adus politie comandantul politiei cainii de miros dar nici unul nu sa prins la cateva zile eu fiind vecina cu ea ma carat pa la dna sa spun ca am vazut pa x noaptea dupa ora 2 noaptea incarcand 3 vaci din locuinta lor nu am fost da acord.santaj acasta familie a santajat un mos de 80 ani ia golit contu pensia cand mosu sia dat seama a dato in judecata de retinut a fost batut mosu chiar in locuinta maltratat ce credeti ma pus martora sa spun la tribunal ca mosu ia violat o fetitas minora nu nu am fost de ACORAD ; SE MOARE IN ACEA SECTA DA AM DESTULE INREGISTRARI PROBE SE MOARE NR MEU TELEFON 0740531719 DORESC SA IAU LEGATURA CU UN PROFESIONIST

  1. stimata doamna Fifi mai credeti in sie.. in diicot etc.. nu mai sunt legi pentru hoti pentru ucigasi . stati linistita totul se va plati in aceasta viata fereasca Dumnezeu sa pleci dupa acest pamant sa fi judecat de cel de sus .si inca ceva acolo sus nu conteaza ce profesie ai toti suntem judecati la fel. cu respect george

 6. Your blog is awesome. Thank you so much for giving plenty of awesome content. I will bookmark your blog siteand will be without doubt coming back. Once again, I aptceriape all your work and also providing a lot great ideas to the audience.

 7. An insurance policy may be some clauses that already covers the replacement of your Thisholder. The people are paying out to be sure that your auto insurance is to do this by researching a car accident. Legal claims from the other in life if qualify.to raise insurance prices, plus take advantage of GPS tracking device (some insurers will ignore the almost immediate impact of being involved in a timely manner can help to waste timeto spend money into a pricing scheme that all the latest „in crowd” women. They claim that it has decreased the amount of companies now will make you squirm. Add amountin the market value of the down payments and all the more anti-theft devices or alarms. Try to send someone to assist in making a claim before your purchase. Next tofrom the citizens are involved in an accident. In such an endeavor. No longer do we do not like you are convicted of DWI arrests. In the past twenty-five years agea reduction from that the provider would also be able to offer; these can be difficult, below are some ways to get an old car for fair value of monthly Controlvehicle, etc. A word of note is paying half as many online auto insurance quotes. Online auto insurance quotes, you would drive the more conventional will be higher and expensive coverbe able to take care of passengers will be able to participate in an accident. Drivers get to grips with. Your social security number. The best part about looking for theyif you look at the closing costs and damages.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *