Incredibil, dar adevărat: Voiculescu şi-a arendat Academia Româna! Documente uluitoare, publicate in premieră

Explicatiile sint inutile. Cititi cu atentie fiecare rind sau doar pasajele subliniate si veti intelege cum si-a arendat Voiculescu– alias Felix Mondialu’- forul national de consacrare stiintifica si culturala din Romania, adica Academia Romana!

conventie_1,2 conventie_3,4 conventie_5,6 conventie_7,8 conventie_9,10 conventie_11De parca n-ar fi fost destul, la doua luni distanta se incheie si un prim act-aditional: suprafata creste la peste 5000 de hectare!

act aditiona_1,2Va avertizez ca e doar inceputul devoalarii unei uriase afaceri de coruptie in care  statul , prin Agentia Domeniilor Statului si Academia Romana, a devenit ostaticul unui foarte probabil grup infractional organizat! In curind, alte documente publicate in premiera si in exclusivitate!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

132 de gânduri despre “Incredibil, dar adevărat: Voiculescu şi-a arendat Academia Româna! Documente uluitoare, publicate in premieră”

  1. I just want to say I am beginner to blogging and site-building and honestly liked you’re web site. Almost certainly I’m likely to bookmark your site . You definitely come with good articles. Regards for sharing with us your webpage.

  2. Domnule Turcescu aveti perfecta dreptate in legatura cu jaful de la Academia Romana. Inca un exemplu: Castelul de la Tiganesti (din Tecuci) – Costachi Conachi, apartinand Academiei Romane, a fost dat in custodia combinatului din Galati care la randul sau l-a parasit nu inainte de a vinde o parte din el fostului administrator. Acum e in ruina. Toata lumea asteapta sa se darame pentru a fi evaluat terenul si vandut. Este intristator faptul ca Academia Romana care dispune de sume imense de bani nu a avut bani pentru reabilitarea acestui castel care ar fi putut fi un minunat loc de recreere pentru oameni de cultura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *