Familia Turcescu te invită la cină! Şi nu e o glumă!

In iarna anului 2010 l-am avut invitat la o emisiune pe sociologul Vasile Dincu de la IRES. Inainte de a incepe discutia televizata mi-a inminat un mic raport de cercetare sociologica din care public astazi citeva pagini peste care va invit sa aruncati o privire, apoi va spun si de ce am facut asta:

ImageImageImageImage

 

 

Asadar, la vremea respectiva, in 2010, peste 80% dintre cei intervievati declarau ca au auzit de Robert Turcescu. E un grad de notorietate mare, dar realist fiind, stiu bine ca astfel de cifre sint oarecum firesti cind vine vorba de persoane care apar la televizor, mai ales in ritmul in care am facut-o eu in ultimii zece ani.

Dincolo de gradul mare de notorietate (care se traduce, de obicei, prin faptul ca te recunosc oamenii pe strada, taximetristii, chelnerii si vinzatorii de la Mega Image) intrebarea e ce-ar putea face cineva cu o astfel de vizibilitate publica? Mai ales ca, uneori, nu e chiar placut sa constati ca nu poti fi „invizibil”, desi, alteori, e placut sa te opreasca oamenii pe strada si sa-ti spuna cuvinte frumoase, sa-ti stringa mina sau sa-ti ceara permisiunea sa faci cu ei o fotografie.

De-a lungul anilor mi-am pus aceasta notorietate si in slujba unor cauze umanitare despre care nu dau detalii pentru ca n-am acordat niciodata sprijin cuiva gindindu-ma sa fac din asta un motiv de lauda in spatiul public. Dar astazi vreau sa pun gradul de notorietate al personajului Robert Turcescu in slujba unui proiect la care tin enorm si care imi doresc sa reuseasca.

Pe scurt, iata despre ce este vorba: eu si sotia mea ii vom invita la o cina la restaurant pe acei oameni buni care vor dona in conturile FUNDATIEI AVATAR intre 500 si 1000 de euro pentru proiectul televiziunii online. Iar pe acei donatori care vor contribui cu 1000 de euro sau mai mult la acest proiect, ii vom invita chiar acasa la noi la un pahar de vin si o felie de placinta cu brinza, reteta proprie! Vom avea timp sa stam de vorba, sa ne imprietenim, sa facem fotografii, sa discutam despre viata si politica sau sa vorbim despre proiectul televiziunii online.

In ambele situatii e suficient sa trimiteti la adresa contact@turcescu.ro un document care sa ateste donatia facuta si un numar de telefon la care puteti fi contactati. Va voi suna negresit sa stabilim detaliile intilnirii!

Cred ca notorietatea trebuie pusa in slujba unor cauze, altminteri ea nu valoreaza nimic. Va multumesc tuturor pentru implicare, cu ajutorul vostru proiectul televiziunii online prinde viata!

P.S. Detalii despre cum puteti face donatiile gasiti AICI.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

5 gânduri despre “Familia Turcescu te invită la cină! Şi nu e o glumă!”

    1. adica voiati de fapt sa scrieti „hai tembeliziunile pe modelul Hantene alias haznale si alte Ghita-teveuri” ?

  1. turcescule, la restaurant care va fi meniul? pizza margherita, asa cum le-ai dat invitatiilor la masa cununiei cu sotia? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *