De ce urlă Gâdea: „Famiglia” Antenelor, urmărită penal pentru şantaj

Scandalul care a culminat cu arestarea preventivă a şeful Intact Media Grup, Sorin Alexandrescu, s-a extins în perioada care a urmat. După ce Alexandrescu a fost eliberat din arestul preventiv, cercetările procurorilor DNA au continuat şi chiar s-au ramificat. În dosar a fost deschisă urmărirea penală împotriva Antena TV Grup SA şi Intact Publishing SRL, pentru complicitate la şantaj. Pentru aceeaşi infracţiune este cercetată şi Camelia Voiculescu. Pe la DNA a trecut însă şi tatăl acesteia, senatorul Dan Voiculescu, dar şi realizatorul TV Mihai Gâdea. Procurorii au anunţat şi începerea urmăririi penale pentru ex-senatorul Dan Voiculescu, pentru complicitate la şantaj.
Pe tot parcursul anchetei, posturile TV controlate de Dan Voiculescu, dar şi cotidianul Jurnalul Naţional, au denigrat actul de justiţie şi au acuzat la unison că dosarul este de fapt un instrument de presiune din partea preşedintelui Traian Băsescu. Va prezint, în continuare, ”filmul evenimentelor”, pentru aducere aminte si pentru… CNN!

La început, Camelia Voiculescu acuză „ancheta dirijată”

Pe 11 iulie, Camelia Voiculescu a aflat că este urmărită penal în dosarul lui Sorin Alexandrescu, pentru complicitate la şantaj, alături de ea fiind cercetate şi SC Antena TV Group şi SC Intact Publishing SRL, după cum a anunţat Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). În acelaşi dosar a fost începută urmărirea penală faţă de George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL, tot pentru complicitate la şantaj. Fiica lui Dan Voiculescu a fost audiată la sediul procurorilor anticorupţie din Bucureşti.
După aproximativ două ore, Camelia Voiculescu a părăsit sediul DNA fără să facă declarații. Deși a fost întrebată de jurnaliști dacă a fost pusă sub învinuire, ea a refuzat să facă vreo precizare. Totuşi, în timp ce se afla la audieri, din partea sa a fost remis presei un comunicat în care aceasta acuza „lupta politică a regimului Băsescu”. În acelaşi comunicat, Camelia Voiculescu susţine că „nu există niciun cap real de acuzare” împotriva sa sau a membrilor familiei sale.
Este o luptă politică a regimului Băsescu împotriva tatălui meu, care a fost un opozant constant al exceselor acestui regim. Îi asigur pe toţi telespectatorii şi pe cei care cred în grupul Intact că nu există niciun cap real de acuzare împotriva mea sau a membrilor familiei noastre. Cred că este o anchetă dirijată„, se arată în comunicatul respectiv.

http://videonews.antena3.ro/video/romania/camelia-voiculescu-este-o-lupta-politica-1.html

Antena TV Group SA, urmărită penal

Procurorii au făcut cunoscute capetele de acuzare împotriva tuturor celor incluşi în dosar. „În cauza penală referitoare la infracțiunea de șantaj reținută în sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale cărei aspecte au fost inițial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus extinderea cercetărilor și începerea urmăririi penale față de următoarele persoane:
–  VOICULESCU CAMELIA– RODICA, asociat la S.C. ANTENA TV GROUP S.A. și la S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., în sarcina căreia s-a reținut complicitate la infracțiunea de șantaj,
MATIESCU GEORGE DANIEL, director general al INTACT PUBLISHING S.R.L., în sarcina căruia s-a reținut complicitate la infracțiunea de șantaj,
– persoana juridică S.C. ANTENA TV GROUP S.A., în sarcina căreia s-a reținut infracțiunea de șantaj,
– persoana juridică S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., în sarcina căreia s-a reținut infracțiunea de șantaj”, menţiona comunicatul DNA.
Din Ordonanța de extindere a cercetărilor și începere a urmăririi penale întocmită de procurori a rezultat că „există indicii concludente și temeinice cu privire la participarea altor persoane fizice și juridice care au comis, sub forma autoratului și complicității, acte materiale specifice infracțiunii reținute în sarcina inculpatului Alexandrescu George Sorin”.
Acesta din urmă ar fi recurs la un şantaj clasic, lasă să se înţeleagă procurorii. Cu ocazia mai multor întâlniri, susţin procurorii anticorupţie, Sorin Alexandrescu „i-a reamintit părții vătămate că singura posibilitate de a evita efectele negative produse de o campanie media privind persoana sa și, implicit, activitatea pe care o desfășoară în cadrul companiei este semnarea contractului cu ANTENA TV GROUP, în condițiile impuse”.
Cât despre includerea în anchetă a Cameliei Voiculescu, procurorii motivează această măsură prin faptul că, din probatoriul administrat până în prezent, a reieșit că „inculpatul Alexandrescu George Sorin a purtat, în mod constant, discuții pe marginea întâlnirilor avute cu partea vătămată, atât înainte cât și după finalizarea acestora, cu învinuita Voiculescu Camelia-Rodica, reieșind că acesta din urmă avea cunoștință de actele materiale întreprinse de inculpat, sprijinindu-l constant în acest sens.”
În aceeaşi zi, Judecătoria Sectorului 1 a decis menținerea interdicției de părăsire a țării pentru directorul Antena Group, în acest dosar. Interdicţia fusese stabilită de magistraţi pe 6 iunie, pentru o perioadă de 30 de zile.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/camelia-voiculescu-urmarita-penal-pentru-complicitate-la-santaj-impreuna-cu-seful-intact-publishing-si-antena-group-60710.html

Directorul General al Antena, chemat la DNA

Pe 25 iulie, şi directorul general al Antena, Mihai Gâdea a venit la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul în care este cercetat Sorin Alexandrescu.
Am fost chemat ca martor, să vedem despre ce este vorba, vin şi vă povestesc, veţi fi aici, fără îndoială„, a spus Mihai Gâdea la intrarea în sediul DNA. Tot atunci, la DNA a venit şi Şerban Pop, fost preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), fiind citat în acelaşi dosar.

http://www.realitatea.net/mihai-gadea-la-dna-fiind-citat-ca-martor-in-dosarul-lui-sorin-alexandrescu_1233547.html

Şi Mihai Gâdea s-a ţinut de promisiune şi a povestit tot ce s-a întâmplat la DNA, din perspectiva sa, într-o ediţie specială a emisiunii Sinteza Zilei. În relatarea sa, Gâdea a făcut tot posibilul pentru a induce ideea că ancheta procurorilor este instrumentată la comanda preşedintelui Traian Băsescu.
„Am ajuns mai devreme la DNA, pentru a nu da naştere la speculaţii. Am fost introdus într-o cameră, unde am aşteptat vreme de 20 de minute. Stăteam în acea cameră şi mă uitam, observam. Iar la un moment dat am văzut pe perete un afiş cu DNA, unde spunea ceva frumos despre justiţie. Acolo, site-ul DNA – pna.ro – era şters cu pixul, iar în locul său era trecut <băsescu.ro>. După aceea a venit un procuror, care uitase să se prezinte, apoi mi s-a pus în faţă o Biblie şi m-a pus să jur că spun adevărul. Am jurat. După mai multe momente de tensiune, am fost întrebat ce funcţie deţin la Antena 3 şi care este acţionariatul Antenei 3. Am fost întrebat care este relaţia mea cu Sorin Alexandrescu. Sper ca ancheta care se face să fie una corectă. Aşa cum s-a văzut şi astăzi, eu am să mă lupt pentru adevăr. Am să particip la anchete , dar sper din toată inima ca, în condiţiile în care, nu există elemente constitutive, cine face acest lucru să ştie că vom scoate totul la iveală„, a spus Gâdea.

http://www.antena3.ro/romania/mihai-gadea-povesteste-ce-s-a-intamplat-in-spatele-usilor-inchise-la-dna-intamplarea-de-astazi-m-a-facut-mult-mai-puternic-222501.html

Antena 3, complice la infracţiune

25 iulie a fost ziua în care procurorii au anunţat şi începerea urmăririi penale faţă de postul de televiziune Antena 3. Informaţia a apărut întâi “pe surse”, dar apoi a fost confirmată şi de cei de la Intact. Magistraţii i-au adus la cunoştinţă învinuirea directorului postului, Mihai Gâdea, citat la sediul DNA alături de Mugur Ciuvică şi Şerban Pop.
Procurorii anticorupţie au dispus extinderea cercetărilor şi începerea urmăririi penale faţă de persoana juridică SC Antena 3 SA, în sarcina căreia s-a reţinut infracţiunea de complicitate la infracţiunea de şantaj.
„În cauza penală referitoare la infracţiunea de şantaj reţinută în sarcina inculpatului Sorin Alexandrescu, director general al ANTENA TV GROUP, cât şi cu privire la învinuiţii Camelia Voiculescu, George Matiescu şi persoanele juridice S.C. ANTENA TV GROUP S.A. şi S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., ale cărei aspecte au fost mediatizate prin comunicatele de presă din 30 mai şi 11 iulie 2013, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus extinderea cercetărilor şi începerea urmăririi penale faţă de persoana juridică S.C. ANTENA 3 S.A. în sarcina căreia s-a reţinut complicitate la infracţiunea de şantaj”, a precizat un comunicat al DNA.

http://www.rtv.net/mugur-ciuvica-si-mihai-gadea-audiati-la-dna-in-dosarul-de-santaj-al-lui-sorin-alexandrescu_90805.html

Abia aproape o lună mai târziu, avocaţii Trustului Intact au atacat decizia DNA. Punerea sub învinuire a societăţilor Antena Group şi Intact Group de către DNA este tardivă şi nelegală, au scris avocaţii celor două firme, într-o solicitare depusă pe 23 august la Direcţia Naţională Anticorupţie. În document se cere încetarea anchetării celor două entităţi în dosarul lui Sorin Alexandrescu.
Reprezentanţii celor două firme spun că acestea nu pot fi acuzate de şantaj şi că DNA nu a venit cu nicio probă în plus faţă de cele adunate până în luna mai, atunci când s-a declanşat urmărirea penală împotriva lui Alexandrescu. „În timpul efectuării cercetărilor penale nu au reieşit date noi referitoare la săvârşirea vreunei fapte penale de către subscrisa (nr. Antena Group) care să justifice extinderea cercetărilor penale„, se arată în plângerea Antena Group.
Reprezentanţii celor două societăţi spun că anchetarea lor pe baza aceloraşi probe, fără a li se da posibilitatea de a participa la audierile ulterioare, reprezintă o încălcare a dreptului la un proces echitabil. În plus, juriştii lui Dan Voiculescu spun că Antena Group, ca persoană juridică, nu poate fi anchetată pentru şantaj, deoarece o persoană juridică nu poate ameninţa o persoană fizică.
Reprezentanţii companiei Antena Group au susţinut că acuzaţia adusă de DNA ignoră în mod vădit activitatea de bază a unei companii care activează în mass-media, considerâdu-se, în mod eronat, că anunţarea unui program viitor, fără niciun element concret de identificare al conţinutului, poate reprezenta o infracţiune.

http://www.antena3.ro/economic/media/decizia-dna-tardiva-si-nelegala-antena-group-ca-persoana-juridica-nu-poate-fi-anchetata-pentru-santaj-225525.html

„Mogulul Antenelor”, cercetat pentru complicitate la şantaj

Ei bine, la sediul DNA a ajuns, într-un final, şi fondatorul Trustului Intact, Dan Voiculescu. Pe 29 iulie, procurorii DNA i-au adus la cunoştinţă lui Voiculescu acuzaţiile în dosarul Antena Group – RCS-RDS.
La intrarea în sediul DNA, fondatorul Partidului Conservator a ţinut să-i transmită un mesaj şefului statului: „Vreau să-i transmit la modul cel mai serios lui Băsescu Traian că adversitatea noastră politică, de mare notorietate şi de ani de zile, nu trebuie să afecteze valori fundamentale ale societăţii româneşti, cum e familia şi, mai ales, cum e libertatea de exprimare, pentru care au murit oameni în decembrie. Asta e partea foarte serioasă şi dureroasă”, a spus Voiculescu, căruia îi lipsea o lentilă de la ochelarii de soare. Dan Voiculescu a venit la DNA însoţit de avocaţii Sergiu Andon şi Gheorghiţă Mateuţ.
Fondatorul Antenelor este acuzat de complicitate la şantaj, fiind pus sub urmărire penală în dosarul în care şeful Antena Group, Sorin Alexandrescu, şefa trustului Intact Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, precum şi fostul şef al ANAF, Şerban Pop, sunt de asemenea învinuiţi.
Mi s-a adus la cunoştinţă că aş fi complice. E o încercare de intimidare a presei, care demult e dorită. Este un conflict comercial, care nu are nicio legătură cu penalul. E pe bani mulţi, într-adevăr, dar e comercial„, a declarat Dan Voiculescu la ieşirea de la audierile din DNA.
Procurorii au arătat că Dan Voiculescu a fost informat permanent de fiecare demers din acest şantaj, atât de Sorin Alexandrescu, cât şi de fiica sa Camelia. „De asemenea, Voiculescu Dan i-a precizat lui Alexandrescu George Sorin că materialele compromiţătoare ar trebui să fie difuzate şi pe alte căi mediatice decât posturile de televiziune şi i-a indicat să manifeste precauţie cu ocazia întâlnirilor şi discuţiilor cu partea vătămată„, au precizat procurorii DNA într-un comunicat de presă.

http://www.gandul.info/stiri/procurorii-dna-l-au-pus-sub-urmarire-penala-pe-dan-voiculescu-pentru-complicitate-la-santaj-in-dosarul-antena-group-11170891

Presiune media asupra anchetatorilor

În seara aceleaiaşi zile, Antenele au făcut front comun în jurul lui Dan Voiculescu. La Antena 3, Adrian Ursu a declarat că dosarul în care Dan Voiculescu a fost audiat în calitate de martor este unul cu o „uriaşă presiune”, ce are ca scop final „desfiinţarea unei voci puternice”. Jurnalistul a pus presiune, la rândul lui, pe Justiţie şi a întărit spusele şefului său referitoare la implicarea preşedintelui Băsescu.
Problema e cea generală, de atitudine referitoare la acest dosar, un dosar asupra căruia s-a pus presiune şi aici mă aştept ca CSM să facă o sesizare către structurile din interior în legătură cu presiunea uriaşă care s-a pus asupra acestui dosar, din zona politică, cea media şi a unor organizaţii neguvernamentale dar bine plătite din diverse stipendii, pentru că, de luni de zile, în acest dosar se cer arestări„, a declarat Ursu.
„De când a început acest dosar, se cere închiderea unui post de televiziune, se cere magistraţilor să ia anumite decizii. Repet, este un dosar cu o uriaşă presiune politică asupra sa şi nu am văzut tresăriri din partea celor care veghează asupra sănătăţii sistemului judiciar din România”, a adăugat el. În opinia realizatorului TV, scopul acestei anchete este desfiinţarea Antenei 3.
„Scopul final este desfiinţarea unei voci critice puternice, Antena 3. (…) Să nu uităm că de numele lui Dan Voiculescu se leagă operaţiunea de suspendare a lui Traian Băsescu, prima dintre ele. (…) Era de mult jurată răzbunarea, era de mult pus la cale planul, acum a apărut oportunitatea”, a perorat Adrian Ursu.

http://www.antena3.ro/romania/adrian-ursu-dupa-audierea-lui-voiculescu-dosarul-este-unul-cu-o-uriasa-presiune-ce-are-ca-scop-final-desfiintarea-unei-voci-puternice-222826.html

Toată vara, Alexandrescu nu a putut să plece în concediu decât cel mult la Eforie sau la Buşteni. În dimineaţa zilei de 1 august, Sorin Alexandrescu s-a prezentat la sediul central al DNA, pentru a i se comunica prelungirea cu 30 de zile a interdicţiei de a părăsi ţara, dispusă în dosarul de şantaj. Învinuitul nu făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA. Informaţia a fost iniţial dată de Mediafax “ pe surse”.

http://www.mediafax.ro/social/sorin-alexandrescu-la-dna-pentru-a-i-se-comunica-prelungirea-interdictiei-de-a-parasi-tara-11189359

Apoi, şi Antenele au confirmat acest lucru.

http://www.antena3.ro/romania/sorin-alexandrescu-chemat-din-nou-la-dna-223236.html

Pe 22 august, Alexandrescu a mai avut o decepţie. Judecătoria Sectorului 1 a respins plângerea directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, împotriva ordonanţei procurorului privind măsura preventivă de prelungire a interdicţiei de a părăsi ţara.
„În baza art. 1.402 C.p.p. respinge ca neîntemeiată plângerea formulată de inculpatul Alexandrescu George Sorin, împotriva ordonanţei nr. 129/P/2013 din data de 1.08.2013 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie. În baza art.192 alin.2 C.p.p. obligă inculpatul la plata sumei de 100 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, se arată în minuta deciziei.

http://www.agerpres.ro/media/index.php/justitie/item/217784-Judecatoria-Sectorului-1-Sorin-Alexandrescu-ramane-cu-interdictia-de-a-parasi-tara.html

Încă un dosar de şantaj pentru Voiculescu

O zi mai târziu, pe 23 august, asupra lui Dan Voiculescu se prăvale o nouă urgie. Mai exact, posibilitatea de a fi cercetat într-un nou dosar de şantaj. Voiculescu a fost dat pe mâna procurorilor de către patronul grupului de firme Romstrade, Nelu Iordache, aflat în arest preventiv de nouă luni de zile, pentru deturnare de fonduri europene.
Iniţial, informaţia a fost dată “pe surse” de postul de televiziune B1.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/dan-voiculescu-acuzat-de-antaj-de-catre-nelu-iordache-urmeaza-sa-dea-declara-ii-la-dna-63858.html

Apoi, şi alte mijloace media au preluat ştirea. Dosarul este în faza actelor premergătoare, astfel că cercetările sunt în faza incipientă, nefiind pusă încă sub acuzare vreo persoană.

http://adevarul.ro/news/eveniment/nelu-iordache-dan-voiculescu-santaj-procurori-denunt-ovidiu-silaghi-1_52174bc8c7b855ff5606ebac/index.html

Pentru început, Dan Voiculescu va fi citat ca martor în acest dosar. Potrivit procurorilor DNA, denunţul la adresa lui Dan Voiculescu vizează fapte de şantaj. Nelu Iordache, aflat în arest preventiv, este cel care l-a denunţat autorităţilor şi pe fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Nelu+Iordache+l-a+denuntat+pe+Dan+Voiculescu+la+DNA+pentru+santa

Voiculescu a reacţionat prompt pe blogul său personal, catalogând informaţia drept “diversionistă” şi spunând că nu s-a întâlnit niciodată şi nici nu a purtat convorbiri telefonice cu Nelu Iordache.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/dan-voiculescu-raspunde-acuzatiilor-de-santaj-nu-il-cunosc-pe-nelu-iordache-310741.html

Procesul penal, aproape de „linia dreaptă”

Dar să ne întoarcem la ancheta asupra lui Sorin Alexandrescu. Pe 29 august, acesta a fost din nou audiat la sediul DNA. Surse judiciare au precizat că procurorii DNA au finalizat ancheta în dosarul în care acesta este acuzat de şantajarea lui Ioan Bendei, director al RCS&RDS.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/santaj-la-felix-tv-sorin-alexandrescu-este-audiat-la-sediul-dna-ancheta-este-aproape-de-1054800.html

A trecut week end-ul şi, în prima zi a săptămânii, procurorii i-au convocat din nou la DNA pe fiica lui Dan Voiculescu, Camelia, şi pe directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu. Scopul convocării a fost acela de a le fi prezentat materialul de urmărire penală. Camelia Voiculescu este acuzată de complicitate la şantaj împotriva administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, în timp ce directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este acuzat că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS. Procurorii anticorupţie au finalizat ancheta în dosarul de şantaj, iar după ce persoanele cercetate în acest dosar vor lua la cunoştinţă probele adunate de DNA împotriva lor, procurorul de caz va hotărî pe cine trimite în judecată.

http://www.rtv.net/camelia-voiculescu-si-sorin-alexandrescu-la-dna-pentru-a-le-fi-prezentat-materialul-de-urmarire-penala_96071.html

O zi mai târziu, pe 3 septembrie, la sediul DNA s-a prezentat şi Dan Voiculescu, tot pentru a-i fi prezentat materialul de urmărire penală. Până la trimiterea în judecată a celor de mai sus a mai rămas un pas.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

75 de gânduri despre “De ce urlă Gâdea: „Famiglia” Antenelor, urmărită penal pentru şantaj”

 1. Auzi bai serban,ia-l si pe dobitocul ala de sfarma piatra si mergeti impreuna si spanzurati-va! Am o incredere deplina ,cu toate ca sunteti doi idioti de o prostie rar intalnita,ca veti reusi !!! Absolut „eroic”!

   1. s-a trezit potaia lui voiculescu sa ii faca pe altii caini. mars la intact, du te de latra la procurorii care vin sa va puna sub sechestru catedrala

   2. Ăsta ( adică Șerban ) … vă bagă vouă tot timpul pula în mutre ? și-n guri ? Ăsta-i tipul ? De el tot vorbiți voi aicea ca nebunii ??
    ei … bravo !!! văd ca-i uns cu toate şmecheriile , zici că-i o beizadea !!! Păi … să vă fută , că văd că aveți plăcere mare , că vă simțiti bine , că sunteti fericiți , galeşi şi recunoscători lui !!!
    că altfel nu se explică de ce stați voi toți cu gurile larg căscate ca broaştele ! ca să se pişe-n ființele şi-n gâturile voastre răguşite ??? de aia ? aşa faceti voi ca obişnuință ???

    Aşadar , acesta-i şerban ? acesta-i marele ȘERBAN ? Ia ziceți …!

 2. Nevastă-mea Maria are cai .
  ea călărește cai .
  Lu` fi-mea Eba îi plac pulile de cai !
  Cum vede una frumoasă , zbiară : Tatiiii .. o vleau !
  vleau să mi-o bag în pizdă !!! vleau să văd tati dacă e mai bună ca a ta . tatiiii…!

  1. tatii .Tatiii !
   io sunt analfabetă și ciokistă , dar știu niste lucruri despre tine tatii . că tu îmi sugeai mie păsărica de cand io aveam 5 anișori tati , și de aia eu te cunosc tatii !
   și te spun tati !
   tati : lumea nu știe de ce nu mai ai tu niciun fel de pulă . nici înviată , nici sculată , de nici un fel.
   dar eu știu , că te-am vazut ce faci tati !
   tu te-ai fụtut în kur cu domnul ghiutănștain . adică el îți băga ție pula în fụnd și tu stăteai și te pretai tatii. pentru că domnul „ghiutănștain” te ține președinte . în contra poporului !!! și tu știi asta tatii , și faci ce-ți ordonă el.
   și de la atâtea fụtea-n kur ți s-a atrofiat chestia aia pe care o denumești tu „pula” ta.
   dar n-o mai ai tatii . n-are ce să mai învieze.


   ei , acum te las tati . mă duc să-l caut pe rege ciuabă pentru ca să mă destrăbălez cu el , că e bun .
   el fute la mine , nu se laudă ca tine tatii !
   ești un tatii prost și impotent și mincinos ! ești ratat tatii ! nu ți s-au înviat nici un fel de puli . ești un clapon scârbos și boșorog tatii . tatiiii !!!
   – – –
   Post scriptum tatii : dacă nu dau de rege ciuabă , plec la plimbare pe rigolă . găsesc io acolo niște țigani . pentru ca să mă fută ei tati . pentru că tu și cu syda (boul de bărbatî-miu) nu sunteți buni de nimic.
   piei tatii , piei-piei-piei !!! PIEI !

 3. Bă români proști !
  ie minciuna că Cristos a înviat de paști !
  Ie vrăjeală !
  El e crăpat și nu „înviază” bă boilor .
  Altceva a înviat .
  Pula mea cea bleagă s-a înviat .
  Pentru ca să pot să mai fụt la Ebă .
  Că io vreau să mai fụt la ea .
  S-o mai las din nou cu burta la gură ! Ca să mai fete .
  Alte raise oribile , alte ploade urâte .
  Alte moștenitoare și alte hoațe !
  Alte boarfe mongole care vor împuți pământul !
  Că io am bani mulți . Furați de la voi ! Și am de gând să-i folosec cum trebuie și în disprețul vostru . Şi să vă sărăcesc . Ca să-l îmbuib pe Ghiutănștain !
  Deci bă români : slăviți-mi pula ! Care s-a înviat !
  Că dacă nu , vă omor pe toți . VĂ OMOR .

 4. Români : mâncați morți . Și zeamă de morți . Care curge dîn ei.

  poftă bună români .
  să trăiți bine români .

 5. JOS FASCISMUL ! JOS FASCISMUL ! JOS FASCISMUL ! JOS FASCISMUL !

  Jos fascismul !
  Blestem și moarte lui Traian Băsescu dușmanul poporului !
  Blestem și moarte tâlharilor lui și ciracilor lui !
  Blestem și moarte susținătorilor lui !
  Blestem și moarte sekuriștilor lui !
  Blestem și moarte prokurorilor lui .
  Blestem și moarte profitorilor lui !

  Blestem și moarte infamilor cei travestiți în haine pistruiate , false , băseskare !
  în „uniforme” de haini
  de burtăverzi pestriți ca viermii.
  de „Populari” abjecți și veninoși . De Udre și Tomaci . De Klauși Iohanniși și de Antonești .
  de hitleriști și criminali .

 6. 1. Dupa parerea mea, raspunderea pentru publicarea comentariilor, a limitarii limbajului si a compozitiei oricarui comentariu, apartine administratorului site-ului. Nu este un repros ci o rugaminte in a limita comentariile cu continut „licentios”. Nu este obligatoriu ca, un iresponsabil sau o persoana cu comportament josnic, sa aiba libertate totala de exprimare pe blogul dumneavoastra. Regulile trebuiesc respectate indiferent de modul de interpretare al democratiei.
  2. Dezvaluirile in legatura cu antena3 nu cred ca vor avea sanse de a fi eficiente fiindca:
  a) s-a pornit mult prea tarziu, caracatita infractorilor reprezentati de antene are deja organizare, functioneaza perfect prin santaj+amenintare prin antena3;
  b) un ziarist cu experienta de talia dumneavoastra trebuie sa realizeze ca activitatea antena3 a ajuns la nivelul superior urmarit, adica este format un colectiv care pentru bani accepta sa faca orice, sa organizeze tot programul tv pentru distrugerea celui „incomod”, sa sacrifice orice si pe oricine pentru a realiza manipularea pentru care functioneaza;
  c) chiar daca este „intretinuta” acea audienta ce este urmarita in mod patimas de televiziuni, antena3 a reusit sa se plaseze destul de sus iar manipularea ce o practica a inceput sa devina destul de eficienta, deci a cam inceput sa controleze cam multe institutii ale statului(chiar daca nu ne convine sa recunoastem); eu vad munca de investigatie jurnalistica inceputa de dumneavoastra drept ceva de o necesitate vitala si o apreciez ca fiind vasta si obositoare, dar asta nu-mi elimina temerile in legatura cu sansele de „demolare” a tot ce inseamna televiziune antena3; EI SUNT MONSTRI !!!
  Va voi urmari in desfasurarea prezentarii documentelor fiindca este o posibilitate de a incepe demolarea talharilor/talhariilor ce ne domina viata.
  SUCCES

 7. It was hard for me to find your posts in google search results.
  I found it on 12 place, you have to build a lot of
  quality backlinks , it will help you to get more visitors.

  I know how to help you, just type in google – k2 seo tips and tricks

 8. Alexandru,ai dreptate in legatura cu limbajul oribil folosit in comentarii.Asa e atunci cand nu ai nimic de spus: injuri. In ce priveste antena3 iar ai dreptate, dar cu o rezerva:sunt niste monstri ,dar niste MONSTRI SACRI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *