Scrisoare deschisa adresata domnului Klaus Iohannis, presedintele Romaniei

Domnule Presedinte Klaus Iohannis,

Sinteti, de departe, omul cu cele mai multe like-uri pe Facebook din Romania. Aveti peste 1.500.000 de „fani”, cum va place sa le spuneti. Eu nu ma mai numar printre ei, la implinirea celor 100 de zile de presedintie am anuntat in direct, la Nasul TV, ca imi retrag like-ul de pe pagina dumneavoastra fiind nemultumit de activitatea pe care ati desfasurat-o in primele luni de mandat. Dar, tot atunci, am spus ca dupa alte 100 de zile de presedintie, in cazul in care mi se va parea ca v-ati corijat actiunea publica si politica, voi putea reveni printre cei ce apreciaza pagina dumneavoastra.

 

Ca mine, probabil ca mai sint romani care v-ar fi dorit mult mai activ in acest inceput de mandat. V-am votat in turul doi al alegerilor din noiembrie anul trecut. Marturisesc insa ca am facut-o (asa cum mi s-a mai intimplat si in trecut) cu teama ca daca voi sta acasa ar putea ajunge un personaj bizar presedintele Romaniei. Nu regret, cu Victor Ponta am purtat ani de zile o batalie dura cu mijloacele mele, putine, pe care le-am avut la dispozitie ca jurnalist. Si astazi cred cu tarie ca Ponta este unul dintre cei mai slabi prim-ministri pe care i-a avut aceast tara. Dar, intr-o zi, Ponta va pleca de la Palatul Victoria. Dumneavostra veti ramine insa in urmatorii ani la Palatul Cotroceni. Si tocmai de aceea va supun atentiei prin aceasta scrisoare deschisa o stare de fapt.

 

E vorba despre presa din Romania, domnule Presedinte. O stiti, ati fost subiectul stirilor de zeci de mii de ori. Ati fost la emisiuni de televiziune (in citeva si cu subsemnatul!), ati acordat interviuri in presa scrisa, la radio… Ati vazut cum arata institutiile media, dar stiti putin din ceea ce se intimpla in interiorul acestor organizatii. Va spun eu in doua cuvinte: e grav, domnule Presedinte! Cu banii, cu profesionalismul, cu piata publicitatii, cu un CNA bizar, cu supravietuirea presei in general. Cei mai buni jurnalisti s-au refugiat demult in online ca partizanii pe vremuri in munti. Ceea ce vedeti, cititi si auziti azi in presa romaneasca nu mai e decit un vag ecou al vremurilor de altadata. Si ecoul asta se stinge in fiecare zi.

 

E vremea pentru o schimbare, domnule Presedinte, la care puteti contribui si dumneavoastra. E vremea pentru aparitia unor institutii media care sa incheie un parteneriat cu societatea romaneasca, un parteneriat bazat pe onestitate si pe interactiune directa. E vremea acelui „citizen journalism”, in care oamenii care nu lucreaza in presa sa aiba tribune de la care sa se poata exprima, sa poata comenta in cunostinta de cauza si, de ce nu, sa va atraga inclusiv dumneavostra atentia atunci cind gresiti. Stiu, unii dintre ei o fac deja pe bloguri, in comentariile postate la articolele din editiile online ale ziarelor sau chiar pe pagina dumneavoastra de Facebook. Dar Romania traieste, inca din zilele lui Decembrie 1989, in VIDEOCRATIE, domnule Presedinte. Si oamenii care v-au ales, si cei care nu v-au ales, se uita zi de zi la televizor, cei mai multi dintre ei, dar televiziunile de stiri care exista astazi nu mai sint de ani buni in slujba cetatenilor. Si o stiti la fel de bine, ba, poate, chiar mai bine decit mine!

 

E vremea pentru o schimbare, deci. Si ea s-ar putea produce prin aparitia unei televiziuni care sa emita EXCLUSIV ONLINE, o televiziune in stare sa creeze puntea aceea atit de necesara pe care sa paseasca libere in spatiul public opiniile romanilor din tara si din afara granitelor tarii. Acest lucru nu se poate intimpla la televiziunile mogulilor mai mari sau mai mici, dar se poate intimpla intr-un spatiu in care accentul sa fie pus pe vocea oamenilor simpli, dar care au cu adevarat ceva de spus si mai putin pe glasurile care se aud de la baza „gulerelor albe”.

 

Am lansat ideea construirii unui astfel de proiect. Sint convins ca vor mai aparea si altele. Faceti un gest, domnule Iohannis: trimiteti un simplu SMS la 7688, cu mesajul „Turcescu” plus o adresa de mail valida (va costa doar 5 EURO + TVA) si puteti contribui la ridicarea acestui proiect care-si propune sa recupereze jurnalistii adevarati ai Romaniei si, mai ales, sa lanseze si in Romania, la televiziuni, adevaratul concept de „citizen journalism”. Veti primi in schimb, pe mail, o carte a subsemnatului in format PDF. E un volum de publicistica, bun de citit chiar si in avionul prezidential :)

 

Nu-i luati in seama pe cei care va vor spune ca „nu se face”, ca „nu se poate”, ca „nu e bine”. Se face, se poate si e bine, domnule Presedinte. Aveti cuvintul meu de onoare ca va fi un proiect folositor tarii, dar si breslei jurnalistilor, o breasla din ce in ce mai derutata si din ce in ce mai stigmatizata. Sa va spun ce-ar insemna sa faceti un astfel de gest si apoi sa postati pe pagina dumneavoastra de FB un scurt mesaj prin care sa le spuneti si „fanilor” dumneavostra sa va urmeze exemplul daca vor? Sa va spun ca daca numai 10% dintre ei v-ar urma exemplul am putea ridica in citeva luni una dintre cele mai spectaculoase constructii media din Romania ultimilor ani?

 

Aceasta nu e o nebunie, domnule Presedinte. E doar scrisoarea deschisa a unui om care iubeste meseria pe care o face si care crede cu tarie ca fara implicarea romanilor de pretutindeni in astfel de proiecte, nu se va mai putea vorbi in curind de presa libera si, in cel mult citiva ani, nici macar de presa. Iar eu cred cu tarie ca nu va doriti asta.

 

Indiferent de ceea ce veti decide domnule Presedinte tin sa va mai spun un lucru: chiar daca, spre disperarea unora sau uimirea altora veti face acest gest, puteti fi sigur ca viitoarea televiziune de stiri si comentarii EXCLUSIV ONLINE (pe care, pina la urma, tot o voi construi impreuna cu ajutorul celor ce-si doresc o televiziune cu adevarat libera!) nu va va fi obedienta si nici indatorata. Dar va milita pentru o judecata corecta (si) a actiunilor dumneavoastra publice si politice. Iar daca veti decide sa nu faceti acest gest, nu-i nicio problema, domnule Presedinte. Vom intelege cu totii ca nu s-a putut. Pentru ca, nu-i asa, fizica ne invata ca orice fenomen are o cauza si, desigur, chiar si neputinta presedintilor are o cauza.

 

Eu, totusi, va multumesc anticipat. Sint convins ca daca veti citi aceste rinduri, chit ca nu veti trimite SMS-ul, macar aveti pentru urmatorii ani de mandat o tema de gindire. Doar sper sa nu va para rau cindva gindindu-va ce-ar fi putut sa fie, daca ar fi fost sa fie

 

Robert Turcescu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

22 de gânduri despre “Scrisoare deschisa adresata domnului Klaus Iohannis, presedintele Romaniei”

  1. B1 TV a fost o televiziune care era in anonimat iar iesirea la suprafata a fost facuta de prezenta lui Turcescu.S-a deconspirat Turcescu in speranta ca multi acoperiti din justitie,presa in frunte cu primul-ministru vor face la fel.Am renuntat sa mai vizionez B1.Nu mai este o TV libera.La fel am facut si eu mi-am retras ,,like-ul de sustinere a lui Iohannis.Eu am dorit un presedinte jucator in limitele Constitutiei nu un presedinte,,plimbaret”ESTE DE NECREZUT SA NU MAI AI NICI OPOZITIE SI NICI UN PRESEDINTE CARE SA FIE ALATURI DE POPOR.” Cum poti sa inapoiezi in parlament tu presedinte, codul silvic facut sa apere interesele romanilor,deranjat presedintele ca acest cod aduce atingere mai mult intereselor strainilor cei care au hacuit tara de ,, aurul verde”singura avere care le-a mai ramas romanilor

    1. Nu exista ,,Presedinte jucator” in limitele Constitutiei !!! V-a prostit Basaul pe toti cu cretinitatea asta ,,Presedinte jucator” !!! Ce jucator ??? Basescu a fost asa pentru ca a vrut sa fie Jupin !!! Rezultatele se vad !!! Un Presedinte trebuie sa fie arbitru, nu jucator !!! Voi vedeti functia asta ca ,,Cel mai tare din parcare” ,,Sefu’ care ordona” ,,Ala care-i ,,face” p-aia” !!! Nu asta e rolul unui Presedinte, mai doamno !!! Ati ramas in cap cu sindromul ,,Ceausescu” ???

    2. Madam, ce cistigai matale daca Werner iesea zi de zi la ora 18.00 in direct la TV si il balacarea si injura pe Ponta ??? Dupa aia il balacarea si injura Ponta !!! Si iar iesea Werner si il injura !!! Dupa asta iar venea Ponta si-l lua la misto !!! Si uite asa trece anu’ !!! Spune, ce avantaj aveai ???

    3. păi care-i problema cu acoperiții, tanti?!
      nu vezi că acoperiții sunt bine mersi și acu vor tv-online?!
      l-a arestat(judecat) cineva pe turcescu că e acoperit?!
      mesteci kkt băsist!!!

      de fapt tema era ca să-l compromită pe ponta, doar de aia a ieșit băsexu cu hârtia igienică la realitatea să arate țării ce acoperit e pontacul!

    4. Corect. Totusi, pe aici nu am gasit vreun comentariu la jidano-masoneria care controleaza si a distrus Romania. Noi romanii ne jignim si ne sfasiem intre noi iar ei profita…

  2. Cersetor infect !!! Nu ti-e rusine ??? Ii ceri lu’ Werner bani ??? Lu’ ala ????
    Sa-ti dea Basescu !!! Pe el il lingi in cur !!! Ce mizerabil esti !!! Sa tii colonele ca asta e ultima grija a lu’ Werner !!! Sa-ti dea tie SMS !!!

    1. Cersetor infect !!! Nu ti-e rusine ??? Ii ceri lu’ Gadea si plagiatoru’ bani ??? Lu’ ala ????
      Sa-ti dea Varanu’ !!! Pe el il lingi in cur !!! Ce mizerabil esti !!! Sa Sfarma Muci ca asta e ultima grija a lu’ Ponta !!! Sa-ti dea tie plata in laturi si zoaie !!!

  3. Ti-am mai spus Turcescule, tie nu-ti trebuie o televiziune, tie iti trebuie o pereche de palme rasunatoare peste falcile alea !!! Ai depasit ORICE limita a mizeriei umane si a jigodismului prin cerseala asta catre oberfuhrer Werner !!!

    1. Ti-am mai spus Sfarma Muci , tie iti trebuie o pereche de palme rasunatoare peste falcile alea !!! Ai depasit ORICE limita a mizeriei umane si a jigodismului prin cerseala asta catre latrine si Mitomanu’ plagiator !!!

  4. Ar da prost de tot pentru Presedinte sa faca publicitate unui post care ar fi in mod evident partinitor fata de anumite partide, inclusiv cel din care a provenit dansul. Jurnalistii impartiali nu se declara ,,basisti” si nici nu se pune problema in cazul acestora sa fie sustinuti de Presedinte.

  5. sfarma-piatra; pe scurt: esti un bou lipsit de maniere exact ca si seful tau, dottore plagiatore mitomanus!
    de-obicei, dar asta numai in cazul in care nu esti in gasca infecta ponta-ghita-felix, etc, cand nu-ti place ceva, ignori…
    hai, pa…n-amcu cine iar tu probabil sfarmi vreo bucata de…unt!

  6. Dle Presedinte, Klaus IOHANNIS!

    In conceptul „Romania lucrului bine facut”, pe care l-ati promovat, intra si NESIMTIREA si TRADAREA celor aflati vremelnic la conducerea Romaniei?

    Pun aceasta INTREBARE, deoarece NEINDEPLINIREA ATRIBUTIILOR de SERVICIU, pe care o etalati, prin faptul ca nu ati ales, pentru Romania si romani, „lumea” pe care o considerati mai buna, dintre cele doua ce v-au fost prezentate in materialul pe care vi l-am transmis cu Scrisoarea Nr.20.304/23-12-2014 (material ce se gaseste si pe http://dumitrurizoaica.blogspot.com/), se datoreaza ori NESIMTIRII, ori TRADARII!

    Sa ma explic!

    NESIMTIREA, este ignoarea (inconstienta) a ceea ce este necesar si benefic pentru romani si Romania!

    TRADAREA, este ignorarea cu BUNA STIINTA a ceea ce este necesar si benefic pentru romani si Romania, pentru a le bloca ascensiunea!

    Careia dintre cele doua vicii de comportament (NESIMTIREA sau TRADAREA?), ii datorati NEINDEPLINIREA OBLIGATIILOR de SERVICIU, dle Presedinte IOHANNIS?

    PS. Cel putin de la jumatatea lui Aprilie, Scrisoarea se afla la Cabinetul Sefului Cancelariei Prezidentiale, situatie confirmata de Mihai Morocos, consilier al lui Dan Mihalache!

  7. Robert..este regretabil ca nu ai inteles inca,ca…domnul iohanis [cu litera mica] ne-a pacalit pe toti! Sau, poate in dorinta noapstra de a a lege ,,raul cel mai mic” ne-am pacalit singuri? Din nefericire d-le Turcescu, Constitutia Romaniei nu prevede dreptul romanilor de a-si schimba prin referendum presedintele,iar aceasta lipsa ma face sa plang acum de furie,gresesc eu? ..asta doar timpul ne va arata,asa cum arata si sondaje,simpatia mon president se prabuseste.

  8. Eu am o alta durere unde nu stiu sa ma mai pling sunt din diaspora fata mea lucreaza in dubai are nevoie urgenta de reinorea pasaportului a dat email ptr ambasada romana de acolo iau raspuns dupa 15zile ca ptr programare o programeaza 28iulie ce sistem este asta ?ce bataie de joc?pai unde se crede acest consul ?oare nimeni nu controleaza de ce se batejoc de noi asa de ce nimeni nu raspunde salariile celor care muncesc in ambasada sunt bani publici ?deci dorim sa fim tratati cu respect va multumesc

  9. Buna sera ma numesc mariana am patru copii si iam cresciuto de una singura de ani de zile am fost sa le cistig piinea sa Leo pot oferi zilnic pe Masa nu mai vreu sa vb de casa in care locuim ca sta sa mai cada pe noi traim intro singura camera atitea persone am fost la primaria comunei si nu au vrut sa vina sa vada nu sau dat nici un interes de noi eu am cerut. Ajutor in alta parte in care au fost trimisi sa faca ancheta dar nu au zis adevarul au zis tot ce au dorit cei de la primaria noastra care nu fac nimic sa ajute pe cei nevoiasi care traiesc cu pericolu desupra capului nu mai stim unde sa mai cer acest ajutor care lam cerut peste tot vreu si eu va rog din suflet Sa imi trimiteti o adresa unde sa ma adresez dormim pe jos fundatia este plecata zidurile sint desprinse gauri peste tot pereti sint sparti vine frigul pe noi si nimeni nu ne dà un rasp nimeni nu vrea sa ne ajute cei de aici nu vreu sa ne ajute ca zic ca nu ne poate ajuta faptul ca nu nea luat foc casa dar noi traim zi cu zi noapte de noapte cu frica pe noi va rog ne ploua in casa au venit secretaru si au vazut dar nu au scris tot ce este si aceste conditi mau pus sa semnez si nu stiu ce am semnat fara sa imi dea sa citesc ce ei au scris acolo pentru ca dumnealor sa iasa curati si nevinovati eu va rog trimitetimi unde sa mai cer acest ajutor emailu meu este mariana25@live.it va multumesc din suflet si va astept

    1. In loc sa faci 4 copii, puneai mana si iti renovai casa. Dar asa-i romanul; N-are unde sta si toarna copii cu nemiluita. Dupa asta are pretentia sa-l ajute statul si societatea. Pe banii cui? Pe ai mei, ca platesc impozite, nu?

  10. si eu platesc impozite magar si co.ie (A) dar intr-o zi copii aia v.or creste si vor plati la randul lor impozite pt plozii de nepotii tai mu.st
    dar sigur ca trebuie sa te duca capu sa-ti dai seama ca esti prost

  11. Va rog sa imi ajutati mama cu problema terenului din dosarul 9391/112/2009. Cu 12 ani in urma mama a cumparat casa situata in strada Serpuitoare nr 25-27, si a intabulato. Problema este ca terenul a fost revendicat de o mostenitoare desi casa si terenul a fost pichet militar, si terenul de stat dintodeauna. Ieri a fost executata cu terenul si ii sa dat un metru drum de servitute din strada pana in casa. Plus ca ii sa luat din terasa care a fost cumparata cu 12 ani in urma si intabulata. Va rog din suflet sa ne ajutati informativ ce este de facut in aceasta situatie. Desi sunte de noua ani in tribunal cu terenul, nimeni pana si judecatoarea nu a vazut eroriile si falsuriile din acte. Care sunt foarte vizibile. In speranta ca este o cale de rezolvare a situatiei, va rog pentru detali daca se poate sa imi lasati o adresa sau numar de telefon pentru a lua legatura mama mea cu dumneavoastra. Va multumesc anticipat! Triff Petru Lazar, Str Serpuitoare nr 25-27 Cluj 0364407275 Dosar la CEDO 5033/117/2017

    P.S. Cu doamna Huza Aurora suntem noi de noua ani in tribunal, dansa cumpara Clujul si este surprinzator, mostenitoarea terenului ce apartine statului…..

    Municipalitatea clujeană se judecă cu fiul procurorului Griga și pierde spații din centrul orașului
    De către Gazeta de Cluj -ianuarie 30, 2017676
    Distribuiți pe Facebook Distribuiți pe Twitter
    tweet

    Firma SC Arts SRL, în care sunt asociați Griga Adrian Claudiu, fiul fostului procuror clujean și judecător de la Înalta Curte de Casație și Justiție, Ioan Griga, și Aurora Huza, soția milionarului clujean Sorin Ghite, a pierdut un proces cu Primăria Cluj Napoca în urma căruia municipalitatea trebuie să achite aproximativ 25.000 de lei în urma unui contract de asociere. Adrian Griga a fost și patronului clubului elitist Crema. Printre partenerii de afaceri ai lui Griga se numără dezvoltatorul imobiliar Vasile Salanța, sau fostul consilier local floreștean Gheorghe Semerean.

    În noiembrie anul trecut, municipalitatea clujeană a plătit 25.000 de lei, în urma unui proces, lui Adrian Griga, fiul fostului procuror și judecător ÎCCJ Ioan Griga, și Aurorei Huza, soția milionarului clujean Sorin Ghite.

    ”Prin cererea de chemare în judecată, formulată și precizată de Consiliul Local al Municipiului Cluj Napoca, în contradictoriu cu SC Arts SRL, s-a solicitat obligarea pârâtei-intimatei la plata în baza contractului de asociere nr 303 din 28.05.2004, a sumei de 1.064.830,88 de lei, reprezentând cotă de asociere, indexată cu rata inflației aferentă perioadei 29.09.2008-27.04.2011, la plata penalităților de întârziere în cuantum de 975.202,25 de lei, calculate până la data de 15.02.2012, precum și în continuare în procent de 0,5//zi, conform HCL nr 284/2010, până la data plății efective a debitului principal. Prin sentința civilă nr 116 din 19 februarie 2015 pronunțată de Tribunalul Arad în dosarul 4862/1285/2011, instanța de judecată a respins excepțiile autorității de lucru judecat, lipsei legitimității interesului reclamanților în promovarea acțiunii și prescripției dreptului material la acțiune, excepții invocate de către pârâtă. Prin decizia civilă nr 600 din 23 iunie 2015, pronunțată de curtea de Apel Timișoara, instanța de judecată a admis apelul declarat de SC Arts SRL și a schimbat în parte sentința atacată, în sensul că a înlăturat din cuprinsul dispozitivului obligația intimatei pârâtei de a achita recurenților reclamanți, suma de 302.315,35 de lei, cu titlu de majorări de întârziere, restul dispoziției sentinței atacate fiind menținute.

    Apelul declarat de autoritatea publică locală (Primăria Cluj Napoca, n.red.) a fost respins ca nefondat, reclamanții fiind obligați să plătească pârâtei suma de 24.529 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată parțiale în apel”, arată referatul municipalității clujene în baza căruia au fost plătiți banii.

    Afaceri cu ”mama FNI”

    În cadrul procesului, societatea Arts are pretenţii de 2.260.000 de lei de la municipalitatea clujeană, iar în cadrul acestui dosar s-a cerut și atragerea răspunderii civile delictuale a primarului Emil Boc. Iniţial, firma a închiriat de la municipalitate un spaţiu în centrul oraşului şi a încercat, prin intermediul legii 550/2002 (privind vânzarea spaţiilor comerciale proprietate privată a statului şi a celor de prestări de servicii, aflate în administrarea consiliilor judeţene sau a consiliilor locale, precum şi a celor din patrimoniul regiilor autonome de interes local) să cumpere spaţiul respectiv. Inițial, în cadrul firmei a fost acționar și Sorin Ghite, care face parte din oamenii de afaceri care au gestionat “afacerea Codec” cu radare fixe, dar el s-a retras din afacere cesionând părțile sociale soției lui, Aurora Huza.

    Ghite a făcut afaceri şi cu “mama FNI”, Maria Vlas în cadrul fondului de investiţii Quantum Invest. Administratorii firmei erau Meciu Eugeniu, Sorin Voicu Ghite şi Ioana Maria Vlas, care deţinea 50% din firmă. Quantum Invest SRL din Cluj era specializată în administrarea fondurilor, având ca obiect de activitate “activităţi ale companiilor de management”. În baza obiectului de activitate, Quantum SRL a administrat după 1996, şi falimentat, un fond de investiţii mai puţin cunoscut, Investor. Conform bilanţurilor depuse, în anul 1996 firma a avut o pierdere de 13 milioane de lei, în 1997 de 50 de milioane de lei, iar în 1998 de 185 de milioane de lei. Quantum Invest a mai funcţionat până în 2004, an după care societatea a fost radiată.

    De asemenea, Aurora Huza este în relații de prietenie cu Mariana Rațiu, unul dintre șefii Consiliului Județean Cluj implicat într-o serie de dosare de corupție instrumentate de DNA.

    Potrivit unor surse judiciare, Rațiu i-ar fi facilitat Aurorei Huza închirierea unui spațiu comercial în zona Bila din cartierul Mănăștur pentru care se plătește o chirie modică.

    Familia Ghite & Co au luat și fostul sediu al OJT

    De asemenea, Aurora Huza împreună cu soțul ei, Sorin Ghite, au cumpărat de la municipalitatea clujeană fostul sediu al OJT pe care l-au renovat și închiriat. În spațiul respectiv își desfășoară acum activitatea magazinul DM. Această afacere a fost girată pe vremea când Gheorghe Funar era primar. CL Cluj Napoca a aprobat, prin hotărârea nr. 158/2002, concesionarea prin încredințare directă a 140 de metri pătrați pe strada Moților nr. 1A, în favoarea lui Sorin Voicu Ghite, Aurora Huza, Olimpiu Valentin Nicola si sotia, Felicia Nicola, Lucian Tira si soția, Sorina Dana Tira. Valoarea stabilita pentru concesionarea terenului a fost de 2 milioane de lei vechi/mp. Suma care a intrat, astfel, in vistieria locala s-a ridicat la 280.000.000 lei vechi, adică undeva la 8.000 de euro. Ulterior, în cadrul contractului de cesiune au mai fost cooptați Andreea Mirabela Urasi, Baldi Monica Pop, Selma Ridha Ben Hassine Ben și soția acestuia, Selma Adelinda Ecaterina Ben, precum și Adriana Iancu. Ei au cumpărat cote-parte din proprietate în 2004, respectiv 2005.

    Hotărârea de consiliu local stipulează că titularii contractului pot să îl cedeze, conform prevederilor art. 41 din Legea nr. 50/1991, republicată care spune că “dreptul de concesiune asupra terenului se transmite în caz de succesiune sau de înstrăinare a construcției pentru a cărei realizare acesta a fost constituit. În aceleași condiții se transmite și autorizația de construire”.

    Boc și primăria au renunțat să se judece cu Adrian Griga

    Acesta nu este singurul proces din Griga și municipalitatea clujeană. În dosarul 3716/117/2016, deschis în septembrie anul trecut și aflat pe rolul tribunalul clujean, Emil Boc și Consiliul Local Cluj Napoca l-au dat în judecată pe Griga, obiectul procesului fiind ”obligaţia de a face”. Cu toate acestea, în primele zile ale lunii decembrie, primăria clujeană și Boc au luat decizia de a renunța la judecată. ” Ia act de renunţarea la judecată a reclamantului în procesul promovat în contradictoriu cu pârâtul G.A.C, având ca obiect obligaţie de a face. Cu drept de recurs în termen de 30 zile de la comunicare, calea de atac urmând a fi depusă la Tribunalul Cluj, Secţia mixtă de contencios administrativ şi fiscal, de conflicte de muncă şi asigurări sociale. Pronunţată în şedinţa publică din data de 6 decembrie 2016”, arată soluția pe scurt a instanței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *